Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

19.11.2021

Podzimní akce na laserovou korekci dioptrií se rychle chýlí ke konci. Pacienti objednaní do konce listopadu mohou stále využít nejnižších cen, které začínají již od 8.500 Kč. Na oční klinice Gemini se ročně zbaví brýlí a čoček tisíce Čechů. Nejlepší investice je ta do vlastního zdraví.

Vidět ostře bez brýlí a čoček se stane realitou díky bezpečnému, ambulantnímu zákroku. Během několika minut se lze zbavit jak nízkých, tak i vysokých dioptrií. Laserová operace očí je vhodná pro pacienty s krátkozrakostí, dalekozrakostí, astigmatismem i s kombinovanými vadami ve věku od 18 do 45 let. Samotný zákrok je zcela bezbolestný a provádí se v lokální anestezii. Díky tomu je zátěž pro organismus minimální. Návrat k běžným činnostem trvá několik málo dní. 

Gemini bylo zvoleno Nejdůvěryhodnější oční klinikou za rok 2021. Titul obhájilo již počtvrté v řadě. Vedle letitých zkušeností a tisíců spokojených pacientů nabízí nejvýhodnější ceny na trhu. Vybírat je možné z několika variant. Tu nejvhodnější metodu doporučí lékař na základě podrobného, nezávazného vyšetření. Díky nejmodernějším vyšetřovacím přístrojům mohou pacienti rovněž podstoupit vyšetření a operaci během jednoho dne, což šetří čas i náklady na dopravu (není možné u pacientů s dalekozrakostí). Zákrok je možné hradit i na splátky nebo zaměstnaneckými benefity. Na život bez brýlí a čoček už netřeba déle čekat.

Podrobnější informace se dozvíte na infolince: (+420)577 202 202. Prosíme všechny pacienty, aby respektovali bezpečnostní opatření na klinikách v souvislosti s onemocněním COVID-19.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky