Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

22.11.2019

Primář oční kliniky Gemini v Ostravě – Bělském Lese se stal legendou, když pokořil magickou hranici největšího počtu operací katarakty v České republice. Je to úctyhodný výkon, který je ojedinělý i na úrovni celé Evropy.

Obrovské gratulace míří panu primáři Cholevíkovi na oční kliniku Gemini v Ostravě, který oslavil 52. narozeniny. Den před svými narozeninami provedl úctyhodných 52 operací a zároveň tak překročil legendární hranici 50.000 operací šedého zákalu! Stal se tak očním chirurgem s největším počtem provedených operací šedého zákalu v celé ČR a zařadil se mezi nejzkušenější operatéry v celé Evropě.

A co na to říká samotný pan primář Cholevík? „Společným úsilím celého naprosto skvělého týmu se to podařilo den před mými narozeninami. Tímto jim všem děkuji za profesionalitu, kterou prokázali nejen včera, ale kterou prokazují každý všední den. Jen díky tomu jsme nejlepší v ČR!“

Ke gratulacím se připojilo i vedení očních klnik Gemini v čele s přednostou Pavlem Stodůlkou, který se uznale vyjádřil k práci celého ostravského týmu.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky