Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

20.4.2018

1. Byl na operaci někdo známý?
Doporučení známých a přátel, osobní zkušenost, spokojený pacient – to je to, co by vás mělo zajímat především. My se našich pacientů ptáme, jak se o Gemini dozvěděli a často se dozvíme, že Gemini doporučil kamarád nebo příbuzný, který byl spokojený.

Že nemáte v okolí nikoho, kdo byl v Gemini? Podívejte se na reference našich pacientů.

Na základě doporučení známých a příbuzných přišli např. tito pacienti:

 

 

2. Lasery: aneb kdo se v tom má vyznat?
Z6, Z8, 7D laser… – nejste oční lékař a jde vám ze všech těch písmenek a technických informací na stránkách klinik hlava kolem? Všichni tvrdí, že jsou nejrychlejší, nejpřesnější a nejmodernější a vy nevíte, komu věřit? Jak si ale ověřit, že klinika je moderní, technologie není zastaralá, ale že je naopak vždy o krok před ostatními? Oční klinika Gemini se na vývoji některých laserů dokonce podílela a většina byla poprvé v ČR použita právě zde.

U nás už na předoperačním vyšetření zjistíte, jak moderní klinika je. Vyšetření je zdarma, k ničemu vás tedy nezavazuje a vy si můžete udělat vlastní názor. Na základě výsledků podrobného předoperačního vyšetření se s lékařem pobavíte o metodě, která je pro vás osobně nejvhodnější.

My svým pacientům vycházíme vstříc a domníváme se, že mají právo na to, aby všechny jejich otázky před operací byly zodpovězeny zdarma, nikoli za poplatek.

3. Kde pracuje tým lékařů, kterým mohu svěřit svůj zrak?
Vyberte kliniku, které důvěřujete, protože víte, že na ní pracují špičkoví lékaři, kteří se stále vzdělávají a sledují, co je ve světě oční chirurgie nového. Lékaři očních klinik Gemini mezi takové rozhodně patří. Za jejich kvalitní práci zodpovídá přednosta kliniky prim. MUDr. Pavel Stodůlka, Ph.D., FEBOS-CR, který v loňském roce jako jeden z prvních v Evropě a jako první v republice složil specializační zkoušku pro subspecializaci v kataraktové a refrakční chirurgii FEBOS-CR. Metody LASIK i Femto LASIK v ČR zavedl, spolupracuje na vývoji některých laserů, přednáší doma i v zahraničí. Pravidelně se se svými lékaři účastní mezinárodních kongresů a také je pořádá.

My si za svou prací stojíme, a proto nabízíme doživotní záruku na výsledek operace!

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky