Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

30.3.2020

Nezávislý program Superbrands vyhlásil seznam nejlepších značek působících v České republice pro rok 2020. Přísná kritéria, názory spotřebitelů, ale i odborná porota rozhodla o tom, že oční klinika Gemini mezi ty nejlepší zaslouženě patří.

Co je to Superbrands?

Jde o mezinárodně uznávaný projekt, který vznikl ve Velké Británii a postupně se rozšířil do 90 států na pěti kontinentech. Jeho podstatou je nezávislé hodnocení a oceňování nejlepších obchodních značek, které mají významné postavení na lokálním trhu a u zákazníků si vybudovaly dobrou pověst. Ocenění Superbrands je v České republice po svém obnovení udělováno již sedmým rokem.

Jak identifikace nejlepší značek probíhá?

O titul Superbrands se nelze jednoduše přihlásit. Vše začíná tím, že Úřad průmyslového vlastnictví ČR poskytne databázi všech registrovaných obchodních značek. Poté, co společnost Bisnode vybere z registrovaných obchodních značek kandidáty do užšího kola, následuje nejdůležitější prvek celého řízení – spotřebitelský průzkum prováděný agenturou GfK. Zde koncoví zákazníci hlasují pro značky, které si oblíbili a mají s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Z finalistů o absolutním vítězi a udělení titulu Superbrands nakonec rozhodne odborná porota Brand Council, kterou tvoří profesionálové z oblasti podnikání, komunikací, médií a marketingového výzkumu.

Tak trochu jiná zdravotní péče…

Oční klinika Gemini poskytuje přelomovou zdravotní péči v oblasti oční medicíny již 17. rokem. Pro naše pacienty jsme vybudovali velmi příjemné prostředí, které svým komfortem dalece převyšuje běžný standard. Na individuálním a vlídném přístupu k našim pacientům si zakládáme. Jsme velice hrdí, že jsme dokázali obstát v silné konkurenci, a že jsme obdrželi tak hodnotného ocenění, jako je právě pečeť SUPERBRANDS.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky