Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

7.10.2019

Jen v tomto roce mají oční chirurgové v Gemini za sebou přes 4 000 laserových operací očí. Díky nim se tisíce lidí zbavily brýlí a čoček, krátkozrakosti, dalekozrakosti nebo astigmatismu.

A kliniku doporučují dál. Díky profesionálně odvedené práci zkušených chirurgů i díky neobvykle vstřícnému prostředí očních klinik Gemini. Řada pacientů chodí na základě doporučení známých a přátel, někteří se o zkušenost dělí i na sociálních sítích.

„Dobrý den, chtěla bych se i s ostatními podělit o svou zkušenost na oční klinice Gemini ve Zlíně. Začátkem září jsem podstoupila zákrok Crystal Lasik, dioptrie jsem měla -3,0 a -2,75, což pro mě znamenalo, že jsem se bez kontaktních čoček či brýlí v běžném životě neobešla. Operace jsem se zpočátku nebála, většina recenzí byla kladná a milého a profesionálního přístupu jsem si všimla taky krátce po návštěvě kliniky. Sice se mírná nervozita těsně před operací objevila, ale po zákroku (tedy v mém případě cca 5 minut), jsem nestačila zírat, a to doslova! Už při východu z operačního sálu se mi vidění zaostřovalo, což mě velmi mile překvapilo, jelikož mi bylo řečeno, že konečného výsledku může být dosaženo v některých případech až po delší době. První dva dny byly oči citlivé, ale nic co by se nedalo vydržet. Nyní jsem již po druhé kontrole a vše proběhlo v pořádku, oči jsou hezky zahojeny. Jediné co mi občas ještě vadí je vítr, ale pocit suchého oka nebo jiné komplikace se u mě neobjevily. První dny jsem ještě myslela na brýle, chtěla si je např. před koupelí automaticky sundávat, ale dnes, měsíc po operaci, si na nějaké brýle či kontaktní čočky ani nevzpomenu. A už vůbec ne, že jsem je nosila někdy i já. Tímto bych chtěla velmi poděkovat celému týmu oční kliniky Gemini ve Zlíně. A všem zájemcům vřele doporučuji,“ napsala na Facebook Nina Obdržálková, jedna z pacientek kliniky Gemini.

Individuální přístup a bezvadný výsledek, to je to, čeho si pacienti nejvíc cení, to co nejvíce vyzdvihují v recenzích a dopisech.

„Nemám slov! Měla jsem – 7,25 dioptrií. Bez čoček nebo brýlí jsem viděla jen rozmazané cosi. Už po operaci, která trvala asi 5 minut (maximálně) jsem viděla všechno a všechny. Jen jsem měla vidění, asi jako když vylezete z bazénu a máte v očích vodu (a to se u mě srovnalo do druhého dne). Dostala jsem brýle, kapičky a instrukce – a jelo se domů. Už druhý den paráda, krásně vidím. Na operaci jsem byla v pondělí 18. 6. a nedá se to srovnat. Je to vlastně zázrak, že člověk co má hodně dioptrií je najednou bez brýlí. Je to vážně paráda. Nemáte se čeho bát. Byla jsem v Praze – Krč a všichni jsou tam báječní. Moc Vám všem děkuji! Mám z toho neuvěřitelnou radost,“ podělila se na sociálních sítích Markéta Konečná 20. 6., tedy dva dny po operaci.

„Zázrak“, o kterém pacientka píše, je možný díky té nejmodernější technologii a zkušenostem lékařů. Díky tomu, že je oční klinika Gemini pacienty nejvyhledávanější klinikou v Česku, mají naši chirurgové každodenní dril, nevychází ze cviku, mají během operace absolutní jistotu a zkušenosti si předávají. A to na všech našich klinikách – ve Zlíně, Průhonicích, Praze-Krči, Českých Budějovicích, Brně, Ostravě-Bělském Lese, Ostravě-Hrušově, Vídni, Vyškově, Novém Jičíně i Liberci.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky