Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

25.1.2019

Daří se vám jíst pestrou stravu i v zimních měsících, dostává vaše tělo vše, co potřebuje? A co vaše oči? V doplňcích stravy Gemioptal jsme pro vás zkombinovali látky prospěšné nejen pro váš zrak. Navíc je do konce ledna prodáváme se SLEVOU.

Až do 31. 1. máte možnost objednat všechny doplňky stravy z řady Gemioptal na eshopu Gemioptal.cz. se slevou. Gemioptal® HERBAL doporučujeme nejčastěji lidem s podrážděnýma očima z důvodu nedostatku slz nebo jejich snížené kvality. Obsahuje byliny používané již starou čínskou medicínou pro jejich účinek na zrak. Lutein a zeaxantin, které jsou v přípravcích Gemioptal® FORTE a Gemioptal® TOP Q, jsou zase zásadní pro výživu sítnice oka. Navíc lutein obsažený v přípravku Gemioptal® TOP Q je díky speciální patentované technologii organismem snadněji vstřebatelný než lutein, který obsahují běžné přípravky. Kromě toho Gemioptal® TOP Q obsahuje 250 mg DHA z rybího oleje v každé tabletě – pro správnou funkci nejen zraku, ale i srdce a mozku. Zkuste se doma podívat, jaké množství omega-3 mastných kyselin mají vaše doplňky stravy na srdce a mozek.

Objednejte ještě dnes špičkové produkty pro zdravé oči vyvinuté předními odborníky z České republiky s 10% slevou, a navíc poštovným ZDARMA při koupi dvou a více přípravků z řady Gemioptal® nebo kteréhokoliv dárkového balení. Ještě váháte? Přečtěte si o Gemioptalu více.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky