Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

26.6.2019

Populární rakouská blogerka Julia Vogel poměrně dost sportuje. Fotky z fitcentra už před operací často zveřejňovala na svém instagramu. To, že má problémy s očima, netušili ani její fanoušci, na většině fotografií se totiž objevovala bez brýlí. Život jí komplikovaly kontaktní čočky.

Julia Vogel se sportem v den operace snažila se zahnat nervozitu. Dnes už ví, že byla zbytečná. „Všechno šlo vlastně velmi rychle, po operaci mi ještě jednou připomněli, co mám dělat, jak se mám v následujících dnech chovat a poslali mě domů. Tam jsem hned usnula, další den jsem se probudila a viděla jsem,“ vzpomíná na laserovou operaci očí Julia Vogel.

„Před operací jsem trpěla krátkozrakostí, měla jsem na obou očích mínus čtyři dioptrie a nosila jsem hlavně kontaktní čočky,“ popsala svůj problém blogerka. Dnes může cvičit bez omezení, surfovat i plavat bez obav, že by jí voda kontaktní čočku vyplavila.

Gemini doporučila známým a doporučuje ho i svým čtenářům. „Je to naprosto nový životní pocit, když se nemusím starat, jestli jsem si s sebou vzala kontaktní čočky a roztok a když se ráno vzbudím a hned perfektně vidím,“ chválí si výsledek operace.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky