Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

9.11.2021

Ferdinand Trepka (22) byl od svých dvanácti let krátkozraký. Před zákrokem měl čtyři dioptrie. O Gemini se dozvěděl na pracovní stáži. Majitel firmy, pro kterou pracoval, je totiž spokojeným pacientem Gemini Augenlaser ve Vídni po laserové operaci očí. Po doporučení se objednal na nezávazné vyšetření.

Vyšetřující lékařka Alena Rumpová během něj zhodnotila Ferdinandův zrak, naměřila potřebné parametry, vše mu dopodrobna vysvětlila a doporučila nejvhodnější metodu odstranění dioptrií. Po vyšetření se Ferdinand rozhodl podstoupit operaci očí, s jejímž průběhem i výsledkem je spokojený. “Musím říct, že vše šlo velmi rychle. Dr. Stodůlka mě během operace vedl. Cítil jsem, že je o mě velmi dobře postaráno. Celou dobu jsem věděl, co se právě děje. To mě uklidnilo. Neměl jsem žádné bolesti, ani během operace. Po 10 minutách jsem se z operačního stolu postavil a měl jsem téměř jasné vidění, jen trošku „mléčné“. Těm, kteří nad operací přemýšlí, bych doporučil udělat si termín vyšetření, ať si nechají poradit,”  popsal své zážitky Ferdinand.

Laserová operace očí je bezpečné a bezbolestné řešení, jak se zbavit dioptrií. Známý oční chirurg Pavel Stodůlka se na Gemini Augenlaser specializuje na odstranění jak nízkých, tak i vysokých dioptrií pomocí moderních technologií. Laserová korekce je vhodná pro pacienty s krátkozrakostí, dalekozrakostí i kombinovanými vadami s astigmatismem. 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky