Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

24.11.2022

V podzimních měsících se studenti posledních ročníků začínají poohlížet po svém budoucím zaměstnání. A kde jinde začít než na pracovních veletrzích. U stánku GEMINI s námi mohli budoucí lékaři a zdravotní sestry probrat možnosti spolupráce, zjistit více informací o naší společnosti a o pozicích, které nabízíme.

Účast na veletrzích neslouží pouze pro získávání pracovních nabídek, ale také jako přehled o současné situaci nabídek práce na trhu. Za Gemini jsme měli pro návštěvníky připravenou celou řadu propagačních materiálů a upomínkových předmětů. Návštěvníci měli také možnost vyzkoušet si práci s přístroji na měření počtu dioptrií.

Oční klinika Gemini se snaží vytvářet stále příznivější pracovní podmínky pro zaměstnance, jako je např. možnost práce na zkrácený pracovní úvazek. Díky trendu skloubení pracovního a osobního života, uchazeči čím dál více vyhledávají právě takové formy spolupráce. V oblasti firemního vzdělávání budoucí lékaře zajímalo například způsob zaškolení absolventů a příprava k atestaci. Překvapilo nás, kolik budoucích zdravotních sester projevilo zájem o oftalmologii a uplatnění přímo na operačních sálech. Společnou otázkou všech studentů bylo, jak probíhá výběrové řízení, kdy je správná doba na zasílání životopisu a jaká je úspěšnost u pohovoru.

Kromě navázání kontaktů měli studenti možnost účastnit se i doprovodného programu ve formě přednášek vystavovatelů, konzultací CV, fotografování na životopis nebo třeba tomboly. I klinika Gemini se na programu podílela. Mimo veletrh ve Zlíně jsme vystavovali také na veletrzích v Ostravě a Olomouci, které byly zaměřeny na studenty zdravotnických škol. V příštím roce plánujeme rozšířit účast na veletrzích i v Čechách a na Slovensku.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky