Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

28.7.2021

Martina nastoupila do Gemini po ukončení studia medicíny. Díky podpoře a pomoci zkušených kolegů složila atestaci a stala se vedoucí lékařkou ambulantního provozu jedné z klinik. Jejím snem bylo stát se očním chirurgem. Jejím vzorem je doc. Drahomíra Baráková, pod jejímž vedením Martina zdokonaluje své znalosti oční chirurgie.

“Oftalmologie mě učarovala díky zahraniční stáži ve 3. ročníku medicíny. Líbilo se mi podívat se štěrbinovou lampou na oko, jak je krásné. Obor oftalmologie je specifický ve svém rychlém rozvoji a také v tom, že si v něm každý lékař dokáže najít své specifické zaměření – chirurgii, ambulantní část, estetické výkony i propojení do interní medicíny. Na klinice Gemini mám svůj profesní i osobní vzor, doc. Barákovou. Pod jejím vedením se učím operovat, což jsem si vždy přála.”

Oční klinika Gemini pomáhá absolventům najít své zaměření a získat praktické zkušenosti pod vedením špičkových oftalmologů. Mladým lékařům jsou zkušení kolegové nápomocni také při skládání atestačních zkoušek.

Aktuální nabídka volných pracovních pozic na stránce: www.gemini.cz/kariera/

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky