Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

14.11.2022

I v roce 2022 získala oční klinika Gemini titul Nejdůvěryhodnější značka. Letos popáté v řadě. Vyhlášení výsledků proběhlo 10. listopadu 2022 na slavnostním galavečeru v centru Prahy

Již popáté Gemini obhájilo svoji pozici nejdůvěryhodnější oční kliniky v České republice. Pro výzkum bylo osloveno 4 000 respondentů. Hodnotilo se 900 značek z 90 různých kategorií. Značky jsou nominovány automaticky na základě prodejů, což už samo vypovídá o jejich důvěryhodnosti a síle. Hodnoceny byly jak produkty, služby a instituce, tak i lékárenské produkty nebo obchodníci. 

Oční klinika Gemini se snaží o neustálé zlepšování svých služeb, zdokonalování technického vybavení a budování lepšího prostředí jak pro pacienty, tak i pro své zaměstnance. Lékaři svými zkušenostmi a precizní prací dennodenně přesvědčují klienty o špičkové kvalitě služeb oční medicíny. Na deseti českých klinikách Gemini je ročně provedeno asi 37 tisíc zákroků. Téměř 340 odborníků se snaží našim pacientům dopřát lepší každodenní život. Daří se to také díky založení vlastní tkáňové banky, která zrychluje proces transplantace rohovky.

Program Důvěryhodná značka se koná již osmým rokem, zaměřuje se na důvěryhodnost značek na trhu České republiky. Nosným tématem letošního vyhlašování výsledků bylo upozornění na změny v nákupním chování spotřebitelů. Prestižní ocenění převzal vedoucí marketingu Gemini pan magistr Jiří Pernický (třetí zprava).

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky