Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

28.6.2023

O víkendu se uskutečnila nezapomenutelná událost stmelovací akce nazvaná Grande Geminiáda“, která spojila všech 11 klinik. Geminiády se zúčastnilo přibližně 250 lidí, tedy asi polovina z celkového počtu zaměstnanců oční kliniky Gemini. 

Všechna pracoviště kliniky se vydala na Vysočinu do malebného westernového městečka Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem. Po příjezdu se účastníků ujali průvodci oblečení v dobovém kovbojském oblečení. Proběhla i uvítací scénka, která pomohla vžít se do atmosféry divokého západu. 

Zaměstnanci byli rozděleni do týmů tak, aby měli možnost poznat se napříč klinikami. 

V jednotlivých týmech se pak zapojili do různých aktivit, které testovaly jejich dovednosti a schopnost spolupracovat jako tým. Střílelo se z luku i vzduchovky, jezdilo se na koních, a dokonce byla i možnost zkusit si rýžování zlata nebo práskání bičem. Večerní program byl také plný zábavy. Proběhla soutěž jednotlivců v tasení koltů a v jízdě na elektrickém býkovi. Nechyběla ani příležitost zatančit si country tanec či si zazpívat karaoke. 

Tento grande teambuilding byl zorganizován hlavně z důvodu oslav 20. výročí oční kliniky, jako poděkování všem zaměstnancům za jejich profesionální práci a budování dobré pověsti značky Gemini.  

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky