Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

24.2.2023

I letošní rok pro vás připravujeme prestižní oční festival. Již tradičně bude probíhat ve zlínském Kongresovém centru. 24. 3. 2023 se můžete těšit na dvě desítky zajímavých kazuistik a přednášek z praxe zkušených očních chirurgů. 

Šestnáctý ročník festivalu přinese další zajímavá témata z oftalmologie. 

Pozvání přednášet přijali i profesor Milan Izák nebo docent Jan Novák. Mezi přednášejícími se objeví i profesor Pavel Rozsíval s tématem operace katarakty při pemfigu a také doktor Peter Žiak s přednáškou Štuplík.

Tato akce přináší vynikající příležitost pro setkání nejen očních lékařů, ale i optometristů, zdravotních sester nebo i firem zabývající se výrobou oftalmologických pomůcek a přístrojů. 

Je zde vytvořen prostor pro sdílení svých znalostí a zkušeností s ostatními, a také k diskusi o nejnovějších trendech a technologiích v oboru oční medicíny. 

O doprovodný kulturní program se postará, bubeník Dominik Urík. Na pódiu vás možná bude čekat i malé překvapení, proto si nenechte nic ujít a registrujte se již dnes na www.ocnifestival.cz. Pouze do 5.3. 2023 za zvýhodněnou cenu.

Vzdělávací akce je pořádána dle Stavovského předpisu č. 16 ČLK a je hodnocena 6 kredity pro lékaře. 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky