Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

4.4.2022

Za skvělými výsledky oční kliniky Gemini stojí nejen zkušení lékaři, ale i celá řada dalších profesionálů. Jedním z nich je biomedicínský inženýr Jan Brňák. Honza letos oslaví 10 let své kariéry na Gemini. Jeho práce je velmi důležitá. Mimo jiné má na starost správné nastavení laserů, které asistují při očních operacích.

Honza je důkazem, že píle, snaha a svědomitost jsou po zásluze odměněny. Ihned po vystudování vysoké školy začal na zlínské oční klinice Gemini pracovat jako servisní technik. Za dobu svého desetiletého působení absolvoval řadu odborných stáží jak v tuzemsku, tak i v zahraničí. Získal tak mnoho odborných zkušeností. Ty mu pomohly vypracovat se na vedoucí pozici. Dnes má na starost celý tým, který se stará o správné fungování laserů a dalších technologií pro celou síť jedenácti pracovišť Gemini včetně kliniky ve Vídni.

Honza si nejvíce pochvaluje různorodost pracovního dne. Ani po deseti letech se prý nenudí a každý den je pro něj v něčem nový. Do svého týmu by rád přivítal juniorního nebo i zkušenějšího kolegu s technickým myšlením. Podmínkou je zodpovědný přístup. Se vším ostatním Honza rád pomůže a poradí. Nový člen servisního týmu se může spolehnout, že mu Honza předá vše potřebné ze své letité praxe.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky