Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

1.3.2024

Magdaléna Zábranská je mladá optometristka, která začala svoji kariéru v Gemini. Vystudovala obor optometrie a ortoptiky a hned po škole nastoupila na zlínskou kliniku.

Optometrie je pro Magdu více než jen profese, je to cesta, jak pomoci lidem vidět svět kolem sebe ostřeji. Po roce a půl práce na klinice se stala nedílnou součástí týmu optometristů, kteří se specializují na předvyšetření pacientů před laserovými refrakčními zákroky a operacemi šedého zákalu. Její práce zahrnuje i oblast speciální kontaktologie, která se stala Magdinou oblíbenou částí pracovní náplně.

Její týden je plný rozmanitých úkolů a příležitostí. Pracuje nejen na klinice ve Zlíně, ale má také možnost spolupracovat s dalšími klinikami Gemini, kde může sdílet své zkušenosti a řešit složitější případy s kolegy. 

Pro ty, kteří zvažují kariéru v oblasti optometrie, má Magda jednoduchou radu: Nebát se! “Já jako čerstvá nastupující absolventka jsem rozhodně strach měla, ale zpětně byl úplně zbytečný, protože na Gemini je skvělý kolektiv a nikdy jsem se nemusela bát přijít za kýmkoliv o radu.”

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky