Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

29.9.2021

Mladým lékařům se na Gemini dostává příležitostem i podpory. Sdílení zkušeností z oftalmologické praxe je pro absolventy nesmírně cenné. Proto se na Gemini věnuje začínajícím lékařům dostatek prostoru, aby si osvojili všechny potřebné znalosti a dovednosti. Díky akreditaci navíc plní podmínky potřebné k atestaci během pracovní doby. 

Na klinice Gemini začalo svou kariéru mnoho lékařů, kteří dnes patří ke špičce české oční chirurgie. Své zkušenosti dále předávají nové generaci oftalmologů. “Můj pracovní týden je rozmanitý. Vyšetřuji pacienty před refrakčními i kataraktovými zákroky. Pracuji také ve všeobecné oční ambulanci, kde pacienti dochází na kontroly nebo s akutními problémy. Dále se specializuji v ambulanci suchého oka,” vyjmenovala lékařka Adriana Kalužáková množství aktivit, kterými se v rámci pracovní náplně zabývá. Adriana začala svou kariéru na oční klinice Gemini jako absolventka. Ocenila především možnost konzultací se zkušenějšími kolegy.

Gemini nabízí zaměstnancům řadu benefitů. Mimo jiné plně hrazené členství v odborných oftalmologických společnostech a možnost aktivní účasti na odborných kongresech a seminářích pro zdravotníky.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky