Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

10.5.2021

Vyrazit na kolo, na túru, zaplavat si, zkrátka užít letních radovánek bez omezení už nemusí být nesplněným snem. Rozlučte se s dioptriemi bezpečně, bezbolestně, během několika minut díky laserové korekci zraku na některé z 10 očních klinik Gemini. Do konce května navíc za zvýhodněné ceny – již za 8.500 Kč za jedno oko.

Teplé měsíce patří k nejaktivnějším. Sport nebo cestování jsou častými důvody, proč lidé chtějí odložit své brýle a kontaktní čočky natrvalo. Chránit zrak před nebezpečným zářením a nečistotami v ovzduší je především v létě velmi důležité. Laserová operace očí je navíc ekonomické řešení. Pořízení samozatmavovacích dioptrických brýlí je totiž finančně nákladné a výběr takovýchto brýlí není tak široký.

Každý rok se pro odstranění dioptrií laserem rozhodne několik tisíc pacientů oční kliniky Gemini. Laserovou operací lze vyřešit krátkozrakost, dalekozrakost i astigmatismus. Zákrok je vhodný pro pacienty ve věku od 16 do 45 let. Na vyšetření je možné se objednat prostřednictvím infolinky 577 202 202. V případě, že je pacient vhodný, může podstoupit i zákrok v tentýž den. Volných termínu na vyšetření do skončení akce zbývá už jen několik.

Protože slunce nabývá na síle, připravila síť očních optik Gemini 30% slevu na sluneční brýle. Pobočky najdete v několika českých městech.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky