Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

3.7.2023

Laserová operace očí se stává stále populárnějším zákrokem, který lidé podstupují kvůli odstranění dioptrií. Oční kliniku Gemini v Ostravě nedávno navštívila úspěšná Vindy Krejčí, která se chtěla nadobro zbavit svých brýlí a kontaktních čoček.

Vindy Krejčí působí již několik let jako modelka. Postupem času se její veřejná činnost rozšířila i na sociální sítě, kde se prezentuje jako influencerka a moderátorka. Vindy trpěla krátkozrakostí a dlouhou dobu uvažovala o laserové operaci očí. Střídavě nosila brýle i čočky. To ji však začalo obtěžovat zejména při focení kampaní a prezentaci módy.  Proto se nakonec rozhodla pro trvalé řešení. Laserová operace očí jí přinesla nejen větší svobodu, ale také usnadnění její práce.

Paní doktorka byla naprosto fantastická, nejen po své profesní stránce, ale i po té stránce lidské. Řekla jsem jí, že je možné, že mě přepadne nějaká panika, takže se toho hned chopila a začala si se mnou povídat,” pochvaluje si pacientka.

Podívejte se na video, kde Vindy Krejčí sdílí své dojmy a mluví o přínosech a změnách, které operace přinesla do jejího života.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky