Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

5.3.2021

MUDr. Karel Koukal již pátým rokem pomáhá pacientům Gemini lépe vidět. Dlouhodobá úspěšná spolupráce si zaslouží ocenit.

MUDr. Karel Koukal s týmem Oční kliniky Gemini v Liberci oslavil krásných pět let. Během nich pomohl mnohým pacientům lépe vidět. Specializuje se na operace šedého zákalu. Je členem řady odborných lékařských společností.

„Karla Koukala znám asi 10 let. Když jsme se poprvé poznali, dělal na mne dojem nemluvného zakřiknutého člověka, s kterým asi moc zábavy nebude. Ovšem během doby, kdy jsme se poznali blíže, jsem zjistil, že jeho nemluvnost vyplývá z vrozené skromnosti. Karel, svým založením spíš introvert, nemá potřebu se ve společnosti příliš prezentovat, za ním stojí převážně jeho práce. A musím uznat, že jako kataraktový chirurg patří k těm, kterých si pro jeho výsledky vážím. Nejen že je erudovaným oftalmologem, ale dokáže na pracovišti předávat ochotně mladším kolegům své znalosti, které vyplývají z 30 let práce v oftalmologii.

Mimo to je Karel nadšeným sportovcem a cestovatelem po Čechách, o čemž sice moc nemluví, ale zjistil jsem to při občasných společných výšlapech na Ještěd, kdy Karel jako zdatný chodec volí pro zdolání vrcholu ideální direttissimu, to jest výšlap pod lanovkou. Takže já za sebe doufám, že Karel s námi v Liberci stráví další roky jako kolega i kamarád.“

Doc. MUDr. Jiří Korynta


Důvěru a spolupráci symbolizuje i logo Gemini. Tyto hodnoty pěstujeme také v pracovních vztazích. V našich řadách jsou respektované osobnosti oční chirurgie. Pod jejich vedením nabývají zkušenosti mladí začínající lékaři. Česká oftalmologie si tedy může i v budoucnu udržet výborné renomé.

Gemini se od svého založení v roce 2003 rozrostlo na největší síť očních klinik u nás. Dnes má v České republice 10 pracovišť a jedno v rakouské Vídni. Vysokou kvalitu služeb pacientům zaručují nejen nejmodernější technologie a postupy, ale především tým špičkových odborníků.

Panu doktorovi přejeme další spokojené roky spolupráce.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky