Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

23.6.2021

Herec a model Jan Ludva nosil brýle již od základní školy. Téměř čtyři dioptrie jej obtěžovaly jak v osobním, tak i profesním životě. Jako herec a model se musel často spoléhat i na kontaktní čočky, které pro něj ale nebyly komfortní. Rozhodl se proto svěřit do rukou lékařů oční kliniky Gemini.

“Bylo to jasné rozhodnutí. Už jsem nechtěl mít čočky, nechtěl jsem hledat brýle, tak jsem zvolil zákrok,” řekl Jan. Jak sám zmínil, počáteční nervozitu mu pomohla odbourat především příjemná atmosféra na klinice Gemini. Pochvaloval si také rychlost samotného zákroku. Ten trval jen několik málo minut. Odstranění dioptrií laserem je pro pacienta bezpečné a bezbolestné. Moderní laserové technologie zaručují rychlou rekonvalescenci a brzký návrat do běžného života. “Pozoroval jsem na sobě, že každou hodinou po zákroku se mi zrak zlepšoval,” pochválil si mladý herec.

Nový život bez omezení brýlemi a kontaktními čočkami nyní za akční ceny. Laserové operace očí nabízí klinika Gemini během již od 8 500 Kč.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky