Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

18.12.2023

Přemýšlí někdo z vašich blízkých nad laserovou operací očí? Darujte mu dárkový poukaz.

Poukaz lze zakoupit pouze osobně na klinikách v Brně, Českých Budějovicích, Ostravě–Bělském lese, Ostravě–Hrušově, Praze-Krči, Průhonicích, Vyškově a Zlíně. Je možné darovat poukaz v hodnotách: 1 000 Kč, 2 000 Kč, 3 000 Kč, 5 000 Kč a 10 000 Kč. Laserová korekci dioptrií bohužel není vhodná pro každého. Proto je před zakoupením dobré se ujistit, zda obdarovaný může vybraný zákrok podstoupit. Dárkový poukaz je ideální dárek pro někoho, kdo již absolvoval vstupní vyšetření a na zákrok je vhodný.

Do 29. února 2024 zároveň probíhá i zimní slevová akce, díky které je možné ještě něco ušetřit. Akce se vztahuje jen na vybrané laserové zákroky, které jsou vhodné především pro klienty od 18 do 40-45 let.

V tomto svátečním období bychom také rádi využili příležitost vyjádřit vděk za vaši důvěru a důvěru, kterou nám prokazujete. Přejeme vám klidné a radostné Vánoce a do nového roku přejeme mnoho štěstí, zdraví a úspěchů. Ať jsou pro vás vánoční svátky plné štědrosti, míru a radosti. Přejeme vám, aby váš domov zářil teplem a láskou, ať vás obklopuje blízkost rodiny a přátel.

Pamatujte, že vaše zdraví je tím nejcennějším darem.

Přejeme vám klidné a šťastné vánoční svátky!

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky