Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

8.6.2020

Zdravotní sestřičku, paní Radku, trápila krátkozrakost. Léta špatně viděla do dálky. Protože patřila ke skupině lidí nedobře snášející kontaktní čočky, byla odkázaná na dioptrické brýle. Jak sama říká, největším překvapením pro ni bylo, že zákrok trval jen několik málo minut. 

Obtěžuje vás nošení dioptrických brýlí a kontaktní čočky vám nevyhovují? Na oční kliniku Gemini ve Zlíně se ze stejných důvodů obrátila paní Radka, sestřička z kroměřížské nemocnice. K odstranění krátkozrakosti byla pacientce doporučena metoda Crystal LASIK s doživotní zárukou. LASIK je pro svou bezbolestnost a přesnost nejpopulárnějším způsobem odstranění dioptrií. “Byla jsem překvapená, jak rychle se dá zbavit vady zraku, kterou jsem měla tolik let.”

Díky šetrnosti laseru si operace nevyžaduje dlouhou rekonvalescenci. Ve většině případů se pacient po zákroku vrací do pracovního režimu během jednoho až dvou dnů. Sport vyjma těch kontaktních či fyzickou aktivitou lze s opatrností provozovat již po týdnu od operace.

Stejně jako paní Radka i vy můžete začít nový život bez dioptrií. Zjistěte, která metoda je pro vás nejvhodnější. Na vyšetření se lze nově objednávat pomocí online formuláře, případně prostřednictvím infolinky Gemini. 

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky