Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

8.6.2016

Do práce na kole je celostátní týmovou soutěží pro firmy i jednotlivce, do které se může přihlásit každý, kdo dá dohromady tým od dvou do pěti členů. Letos proběhl již šestý ročník soutěže, která má za cíl motivovat k dojíždění do práce na kole. Poprvé se mohli zapojit také chodci a běžci. Soutěž měla v letošním roce přes 10 tis. účastníků.

Ve velké konkurenci opět uspěly naše zdravotní sestry Ivana Kročilová a Eva Chrástková. První jmenovaná se stala nejlepší ženou Zlínska, během jednoho měsíce do práce a z práce ujela neuvěřitelných 1053 kilometrů. Sestřička Eva byla ve stejné kategorii těsně druhá s 1011 kilometry. Na část její cesty z práce se můžete podívat ve videu.

Celkem se do soutěže zapojilo 23 zaměstnanců Gemini, kteří se rozhodli cestovat do práce aktivně a ekologicky. Soutěžili v 5 týmech. Během května společnými silami do práce ujeli 4 756 kilometrů, z toho 3460 kilometrů (ve 3 týmech) ve Zlíně, 746 v Českých Budějovicích a 551 v Brně. Obě jmenované sestřičky byly součástí našeho nejúspěšnějšího pětičlenného týmu, který ujel celkem 2759 kilometrů.

Oční klinika Gemini do soutěže věnovala dárkové balení doplňků stravy z řady Gemioptal.

 

[nggallery id=90]

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky