Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

23.8.2021

Na práci očního chirurga je krásné, že výsledky je možné pozorovat v krátkém časovém horizontu, shodují se oční lékaři. Mnohdy zákrok dokáže pacientům změnit život. Zejména při vyšších dioptriích mluví doslova o zázraku. 

Lékaři Gemini mají mezi mnoha jinými v živé paměti také pacientku Kristinu. Ta podstoupila odstranění dioptrií laserem na pobočce Gemini Augenlaser ve Vídni. Ihned po zákroku se pacientce vidění natolik zlepšilo, že propukla v radostný pláč. Spolu s ní se radoval i operační tým včele s očním chirurgem Pavlem Stodůlkou.

Laserové operace očí jsou dnes díky vyspělé technologii nejen bezpečné a bezbolestné. Oční medicína navíc dokáže pomoct i lidem, u kterých to ještě před několika lety nebylo možné. Zákrokem, který trvá pouze několik málo minut, lze odstranit krátkozrakost, dalekozrakost nebo astigmatismus. Pro operaci očí se rozhodují lidé s vysokými dioptriemi, které nízká kvalita zraku výrazně omezuje, ale také lidé, kterým i nízké dioptrie překáží v zaměstnání nebo při sportu.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky