Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

20.6.2023

V neděli 18. června 2023 se konal charitativní závod na podporu vodicích psů, který přilákal velké množství závodníků i diváků. Do této úžasné události se aktivně zapojila i brněnská oční klinika Gemini, která si vybojovala skvělé 2. místo. 

Hlavním účelem této charitativní akce bylo podpořit organizaci Vodicí pes, z.s., která pomáhá zrakově postiženým. Cílem této organizace je zařadit zrakově postižené do běžného života a zároveň pomoci k samostatnému a bezpečnému pohybu v přirozeném prostředí člověka. 

Brněnské pracoviště oční kliniky Gemini se rozhodlo tuto organizaci aktivně podpořit. Zaměstnanci se vydali na vodu s odhodláním vybojovat si vítězné umístění. 

Soutěžilo se v disciplíně dragonboat racing, což je veslování na dračích lodích. Závodníci se rozdělili do týmů a na připravených lodích zdolávali stanovenou trať. S neskonalou energií a silou spolupráce se týmu kliniky Gemini podařilo vybojovat krásné 2. místo.

Doufáme, že podobné charitativní akce budou i nadále pomáhat organizaci Vodicí pes, z.s. splňovat její důležité poslání a podporovat občany se zrakovým postižením. 

Více o organizaci Vodicí pes, Z.S. se můžete dočíst zde: vycvikvodicichpsu.cz 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky