Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

6.9.2022

Paní Zdeňka podstoupila na oční klinice Gemini nejprve léčbu zeleného zákalu a později také implantaci trifokálních čoček. Zbavila se tak brýlí na všechny vzdálenosti. Jak sama říká: “Operaci jsem měla podstoupit už dříve.”

Při pravidelné prohlídce zraku u obvodního očního lékaře jí byl odhalen zelený zákal a také zhoršené vidění. Na jeho doporučení tedy byla vyslána na naše zlínské pracoviště. Během první návštěvy oční kliniky Gemini paní Zdeňka podstoupila zákrok, který dokáže snížit nitrooční tlak. Jedná se o “první pomoc” od zeleného zákalu v případě, že se nitrooční tlak zvýší natolik, že by mohl zdraví zraku ohrozit.

O několik měsíců později se rozhodla pro odstranění dioptrií výměnou nitroočních čoček. Po konzultaci s lékařem se rozhodla pro víceohniskové prémiové čočky – konkrétně pro čočky trifokální. Ty pacienta zcela zbaví brýlí a to na všechny vzdálenosti –  na blízko, do dálky i na střední vzdálenost. Paní Zdeňka přiznala, že měla ze zákroku strach: “Paní doktorka byla fantastická. Dodala mi jistotu, že se nemusím bát. Říkám si, že jsem měla zákrok podstoupit už dříve. Vidím obrovský rozdíl.” 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky