Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

2.7.2020

Snem Nadiy Długosz bylo rozloučit se s kontaktními čočkami. Omezovaly ji při oblíbených vodních sportech i cestování. Známou polskou blogerku motivovalo mimo jiné i ekonomické hledisko. Věděli jste, že investice do očních čoček se za rok může rovnat ceně laserové operace jednoho oka? Oblíbená Youtuberka se podělila o své dojmy z průběhu operace ve videoreportáži.

Hvězda polského internetu cestuje do exotických zemí několikrát ročně. Časté změny vlhkosti vzduchu životnost kontaktních čoček zkracovaly. Kvůli oční vadě je nosila také při vodních sportech. Slaná voda se jí dostávala pod čočku a dokázala prázdninový zážitek znepříjemnit. K rozhodnutí podstoupit odstranění dioptrií přispěly i nemalé finanční náklady. “Když jsem to spočítala, operace pro mě byla ekonomicky výhodnější,” vysvětlila blogerka.

Nadia Długosz alias BEKSY podstoupila na oční klinice Gemini laserovou korekci dioptrií metodou 7D Diamant LASIK. Speciální program 7D laseru dokáže sledovat a předpokládat mikropohyby oka. Jedná se o nejpřesnější dostupnou metodu. Součástí balíčku je navíc doživotní záruka. “Neměla jsem vůbec strach. Věděla jsem, že se jedná o bezbolestný zákrok. Nečekala jsem ale, že vše proběhne tak rychle,” pochvalovala si průběh operace Nadia. 

Laserové operace očí jsou šetrné a bezbolestné. Nadia se již druhý den po operaci mohla těšit z nového vidění: “Jsem šťastná, protože se nevyskytly žádné komplikace. Život je teď krásnější!“ 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky