Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

29.4.2021

Síť očních klinik Gemini si zakládá na profesionalitě, špičkovém vybavení i nejmodernějších operačních postupech. Dobrou pověst si však Gemini získalo také pro individuální přístup ke každému jednotlivci. Lidskost, otevřenost a komunikace lékaře s pacientem významně napomáhá odbourat strach z operace. 

“Podstoupil jsem na klinice Gemini operaci výměny čoček obou očí. Celý operační den na mě působil velice pozitivně. I když jsem byl nervózní, úsměvy a profesionalita celého týmu mě uklidňovaly od přijetí přes kontroly až po samotnou operaci. Pro mě teď začíná nová kapitola života. Od svých 2 až do 47 let jsem nosil brýle, teď už nebudu muset. Za to jsem neskutečně vděčný. Je pouhých 24 hodin po operaci a já jsem schopen přečíst i drobné písmo. Ještě jednou vám všem moc děkuji, přeji celému týmu pevné zdraví a mnoho úspěchů v dalších zázračných operacích.”

Nikdy na vás nezapomenu, vděčný pacient Tomáš K.

Spokojenost pacientů je výsledkem dlouhodobé, poctivé práce všech zdravotníků a personálu na deseti pracovištích Gemini po celé České republice. V nezávislém průzkumu českých spotřebitelů tak Gemini letos potřetí získalo ocenění Nejdůvěryhodnější oční klinika.

Podívejte se, jak výměna nitroočních čoček na klinice Gemini probíhá:

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky