Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

3.10.2023

Pražský oční festival, který již mnoho let patří mezi významné vzdělávací akce v oblasti oftalmologie, se opět blíží. Tento prestižní kongres se bude konat v pátek 3. listopadu v historickém paláci Žofín v samotném srdci Prahy. 

Již tradičně Pražský oční festival nabízí široké spektrum odborných kazuistik a informací pro oční lékaře i ostatní zdravotnický personál. Očekávat můžete fascinující přednášky od významných osobností oftalmologie, které představí nejnovější pokroky v oboru a také případy z denní praxe. Kongres dává také příležitost navázat cenné kontakty s kolegy a specialisty z oboru.

Festival se za dobu svého působení stal zdrojem praktických zkušeností, poznatků i inspirace. Účastníci se mohou těšit na kazuistiku Co dělat s bazaliomem dolního víčka? od docenta Nováka, přednášku Choroidální lymfom, jejímž autorem je pan doktor Pohanka, nebo přednášku od primářky Šťastné Keratokonus dětského věku

Nepřehlédnutelným bodem programu bude také kulturní program, který zahrnuje strhující bubenické vystoupení Dominika Uríka.

Pražský oční festival je událostí, která je organizována podle Stavovského předpisu č. 16 České lékařské komory. To znamená, že účast na této události je oceněna 6 kredity pro lékaře. Pro přednášející je k dispozici až 13 kreditů.

Pokud se plánujete festivalu zúčastnit, registrujte se na této webové stránce ocnifestival.cz/registrace-pof/.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky