Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

5.2.2021

Zimní akční nabídka na laserové operace očí se blíží ke svému konci. Do 28. února pacienti za zákrok zaplatí až o 15 tisíc méně. Cena operace začíná již od 8.500 Kč. Volné termíny rychle ubývají.

Pro laserovou korekci dioptrií se ročně rozhodnou desítky tisíc Čechů. Ať už je jejich snem zbavit se krátkozrakosti, dalekozrakosti, astigmatismu či kombinovaných vad, na očních klinikách Gemini se toto přání stává skutečností. Díky špičkové laserové technologii a nejmodernějším metodám se dioptrií lze zbavit bezpečně, bezbolestně a rychle

Až 60 % Čechů trpí některou z očních vad. Laserové operace očí představují pro lidi mezi 18 a 45 lety velmi šetrný způsob, jak se jednou provždy zbavit kontaktních čoček nebo brýlí. Laserovou technologií lze odstranit již velmi nízké dioptrie, což ocení zejména vojáci, piloti či řidiči z povolání. Lékaři na klinikách Gemini ročně uskuteční zhruba 7 tisíc laserových operací zraku.

Na vyšetření se lze objednat na telefonním čísle 577 202 202. V případě posouzení vhodnosti k zákroku je možné absolvovat vyšetření i zákrok v jeden den.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky