Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

2.7.2013

Prim. Stodůlka přispěl do programu konference přednáškou. Od organizátorů obdržel děkovný dopis a pozvání na další ročník konference.

Milý Pavle Stodůlko,
po intenzivních dnech kongresu SOE 2013 v Kodani v Dánsku bychom rádi vyjádřili naše upřímné poděkování za Vaši návštěvu Kodaně a také za to, že jste se s námi podělil o svou expertízu. Vaše přispění značně zvýšilo vědecký profil kongresu a Vaše podpora byla všemi velice ceněna.

Všichni jsme tak měli možnost vidět, že je oftalmologie zajímavým odvětvím a že významně přispívá k pokroku základní vědy a klinického výzkumu.

Během těchto dní jsme mohli všichni cítit sounáležitost a být tak součástí jedné velké rodiny z celého světa s podobnými zájmy – a dělá nám velkou radost oznámit, že se do Kodaně přijelo více než 4000 účastníků. Doufáme, že Vám tento kongres poskytl nové vědomosti pro Vaši každodenní práci doma a upřímně doufáme, že se rád zúčastníte i kongresů v budoucnu.

Prosím, poznamenejte si již dnes do kalendáře datum dalšího kongresu SOE 2015 ve Vídni v Rakousku ve dnech 6.-.9.června 2015 – kongresu, na který se už teď velice těšíme. Další informace a aktuální novinky naleznete na: www.soe2015.org.

Těšíme se na setkání s Vámi
S úctou
Stefan Seregard
předseda výboru the Scientific Programme Committee

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky