Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

14.8.2020

Primář zlínské oční kliniky Gemini Pavel Stodůlka je světově respektovaný oční chirurg. Za svůj přínos získal mnohá osobnostní, odborná a podnikatelská ocenění v ČR i v zahraničí. Dlouhodobě bojuje proti palčivým problémům českého zdravotnictví a hledá jejich řešení. Veřejně vystupuje proti farmaceutickému lobby a usiluje o zlepšení dostupnosti léků. Z pozice lékaře však není snadné prosazovat zájmy pacientů a zdravotníků. Proto se rozhodl kandidovat do Senátu České republiky za zlínský okrsek č. 78. Kandiduje jako nestraník za NEZÁVISLÉ.

“Pracuji pro občany Zlínského kraje jako lékař už desítky let, lidé mě a moji práci znají. Dává mi smysl volit někoho, kdo má za sebou reálné výsledky a kdo nejde do politiky se jen zviditelnit nebo zbohatnout,“ řekl Pavel Stodůlka. Během lékařské praxe se denně setkává s mnoha pacienty. Naslouchá nejen jejich zdravotním obtížím, ale i problémům, které jeho spoluobčany trápí. 

Mimo zdravotnictví by se proto chtěl zaměřit také na dostupnost bydlení, rozvoj dopravy, kvalitu vzdělávání a podporu inovací a podnikání v kraji s baťovskou tradicí. Primář Pavel Stodůlka se aktivně zasazuje o ochranu životního prostředí. Navštivte i jeho webové stránky www.pavelstodulka.cz.

“Ve Zlíně žiju už 30 let, narodily se tady obě moje děti a chtěl bych, abychom všichni společně rozvíjeli náš region. Uvidíte, že můžeme.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky