Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

6.1.2021

Začátkem nového roku se v Šanghaji, nejlidnatějším městě Číny s 27 miliony obyvatel, konalo lékařské symposium. Jedním z prezentujících byl primář Pavel Stodůlka.  Přednášel o hyperopickém ReLEx Smile. Těchto operací se na klinikách Gemini uskutečnilo nejvíce na světě.

Na začátku roku 2021 proběhlo odborné symposium pro lékaře v Šanghaji. Jako přednášející byl pozván primář zlínské kliniky Gemini. Pavel Stodůlka je světově uznávaným odborníkem v oblasti oftalmologie. Pravidelně přednáší na mnohých odborných seminářích či kongresech pro lékaře s mezinárodní účastí. Tentokrát přednesl on-line prezentaci o hyperopickém laseru ReLEx Smile. V počtu těchto operací drží kliniky Gemini světové prvenství.

Epidemiologická situace přinesla řadu omezení také pro lékařské kongresy a symposia.  Většina setkání se od loňského jara odehrávala ve virtuálním prostředí. Díky moderním technologiím si tak mohou lékaři nadále vyměňovat zkušenosti a sdílet zajímavé případy z praxe.

V online režimu proběhl na podzim loňského roku také VIII. ročník Pražského očního festivalu, který klinika Gemini každoročně pořádá.

 

 

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky