Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

10.8.2021

Na prvním místě je vždy spokojenost pacientů. Na očních klinikách Gemini se mohou spolehnout, že svůj zrak svěřují do péče zkušených odborníků. Zkušenosti zdejších oftalmologů a nejmodernější technologie i postupy nejsou zdaleka jedinými důvody, proč se desítky tisíc pacientů každý rok rozhodnou právě pro oční kliniku Gemini. Od svého založení světově uznávaným očním chirurgem Pavlem Stodůlkou v roce 2003 je Gemini jedničkou na poli oftalmologie v České republice.

Poděkování za profesionalitu a lidský přístup přišlo tentokrát primáři Daliboru Cholevíkovi a jeho týmu z ostravské kliniky Gemini v Bělském Lese.

„Na základě velmi dobré osobní zkušenosti, kdy jsem několik let vozil otce na léčení očí na kliniku Gemini do Zlína, jsem se rozhodl, a to velmi správně, oslovit znovu pracoviště Gemini v Ostravě – Bělském Lese s žádostí o operaci šedého zákalu u své osmdesátileté, těžce se pohybující maminky. Maminka byla již několik dnů před operací vystrašená a zákroku se bála. O to více byla překvapena vlídným přijetím i pohodovou atmosférou, která ji uklidňovala a dodávala pocit bezpečí, že vše dopadne dobře.

Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat panu primáři MUDr. Daliborovi Cholevíkovi, Ph.D. a jeho týmu, který maminku operoval. Operace proběhla v klidné, decentní atmosféře, která mamince dodávala pocit, že je v těch nejlepších rukou, kde výsledek musí být jen pozitivní. A taky že byl. Taky moc děkuji za trpělivost a uklidňující slova, kdy mamince znovu vysvětloval, co se bude dít, a uklidňoval ji, že ji nic bolet nebude.

Ještě jednou moc a moc děkuji a přeji mnoho profesních i osobních úspěchů.“

S pozdravem Ing. Stanislav S.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky