Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

11.1.2023

Gemini je největší sítí očních klinich v Česku. Na 10 klinikách po celé republice lékaři provedou okolo  37 tisíc zákroků ročně. První tisícovka operací katarakty a odstranění dioptrií se povedla již k 11. dnu roku 2023. To svědčí o stále se zvyšujícím se zájmu pacientů o kvalitnější vidění o dobré pověsti kliniky Gemini, která byla zvolena Nejdůvěryhodnější oční klinikou již popáté v řadě.

Díky moderním technologiím se operace očí staly dostupnější, bezbolestné a nanejvýš bezpečné. Zájem o ně je rok od roku vyšší. Souvisí to i s vyššími nároky na kvalitu života. Mezi nejčastější důvody pacientů řešit dioptrickou vadu nebo šedý zákal patří komfort dobrého vidění obecně, povolání, koníčky nebo sport.

Mezi nejčastější zákroky patří odstranění dioptrií laserem, operace šedého zákalu nebo výměna nitroočních čoček. Na očních klinikách Gemini se však provádí i řada dalších úkonů oční medicíny. Zkušení oční chirurgové pomáhají pacientům s vážnými onemocněními zraku jako věkem podmíněná makulární degenerace. V roce 2022 byla otevřena také vlastní tkáňová banka. Díky tomu pacienti na transplantaci rohovky čekají výrazně kratší dobu. Na některých pracovištích Gemini se lékaři specializovaní na dětskou oftalmologii věnují i těm nejmenším pacientům.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky