Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

14.1.2021

Od začátku roku uběhly teprve dva týdny a prvních tisíc pacientů kliniky Gemini už vidí svět ostřeji. Zrakem člověk přijímá až 80 % všech smyslových vjemů. Operace očí dokáže zásadně zlepšit kvalitu života v jakémkoli věku.

Na očních klinikách Gemini v loňském roce lékaři uskutečnili více než 30 tisíc zákroků. Nejčastěji se jednalo o odstranění dioptrií laserem, výměnu čoček nebo operaci šedého zákalu. Naši lékaři se také věnují léčbě sítnice či suchého oka. Služby očního lékařství doplňují vybrané estetické zákroky.

Oční chirurgie je jedním z nejrychleji se vyvíjejících oborů medicíny. Inovativní postupy a moderní technologie nabízí pacientům bezbolestné, rychlé a bezpečné řešení jejich obtíží. Operace očí se provádí ambulantně jen v lokálním znecitlivění kapkami. Pacienti uvítají rychlý návrat do běžného života i ke svým zálibám.

Objednat se na některou z 10 očních klinik Gemini v ČR se lze prostřednictvím infolinky 577 202 202 od pondělí do pátku 7:00 až 15:30. Do konce února 2021 navíc platí akční nabídka na laserové operace očí.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky