Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

7.4.2023

Oční klinika Gemini nabízí práci pro zajímavou a prestižní značku, která je zaměřena na poskytování všestranné a kvalitní oční péče. Gemini na první místo staví příjemnou atmosféru, osobní přístup a empatii. Snaží se zaměstnancům poskytnout co nejlepší podmínky pro práci. 

Mzdové ohodnocení se odvíjí od dosaženého vzdělání a zkušeností v oboru. Kromě toho, jsou všichni za svou práci odměňování pravidelnými kvartálními odměnami. 

Skvělou příležitostí je vzdělávání v oboru oftalmologie. Je možné se spolehnout na podporu a vstřícnost kolegů, a to nejen v praxi, ale také při přípravě na atestaci. Výhodou je plně hrazené členství v odborných oftalmologických společnostech, stejně jako možnost aktivní účasti na odborných kongresech a seminářích v Česku i v zahraničí. 

V oboru oftalmologie dochází k rychlému rozvoji, a proto je možné profesně růst a pracovat s moderními lékařskými přístroji. Výhodou je i všestrannost povolání. V případě zájmu se mohou lékaři věnovat například i estetické chirurgii. 

Gemini mimo jiné využívá zdravotnický software, který byl vyvinut přímo na klinice. Práce je díky tomu značně přehlednější, snadnější a rychlejší, což zlepšuje efektivitu celého týmu.

Jednosměnný provoz na klinice umožňuje snadnější udržení rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Gemini oční klinika se snaží vyjít svým zaměstnancům vstříc a proto poskytuje příspěvek na volnočasové aktivity až do výše 10 000 Kč za rok. Kromě toho klinika nabízí 25 dní dovolené a příspěvek na stravenky s hodnotou 120 Kč. Nezapomíná také odměňovat pracovní nebo životní výročí.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky