Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

4.1.2021

Rok 2020 byl v mnohém jiný než předchozí. Přestože celý svět zasáhla epidemie koronaviru, podařilo se v krátkém čase provoz na klinikách Gemini úspěšně stabilizovat. Díky přísným bezpečnostním opatřením jsou pacienti i personál dobře chráněni. Zdravotníci tak mohli  téměř bez přerušení pomáhat lépe vidět tisícům pacientů. 

I přes veškerá úskalí se podařilo na klinikách Gemini v loňském roce uskutečnit přes 32 tisíc zákroků. Nejčastějšími byly operace šedého zákalu, dále odstranění dioptrií laserem či nelaserové refrakční zákroky, ale i léčba sítnice či estetické zákroky, jako jsou operace očních víček.

Každý rok podstoupí operaci šedého zákalu okolo sto tisíc Čechů. Z toho 25 tisíc operací katarakty bylo v rukou lékařů oční kliniky Gemini. Také zájem o laserové zákroky byl vysoký. Kliniky zaznamenaly vyšší zájem u pacientů s nižšími dioptriemi. Ti se většinou touží zbavit brýlí kvůli nepříjemnému mlžení skel souvisejícímu s nošením roušky. 

O životě bez brýlí a čoček sní mnozí. Až do konce února lze využít akční nabídky na laserové zákroky. Díky moderním technologiím a zkušenostem lékařů oční kliniky Gemini se není třeba bát. Zbavit se dioptrií je bezbolestné, bezpečné a vše netrvá déle než několik málo minut. Návrat do běžného života je možný už druhý den po operaci.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky