Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

4.12.2021

Laserovou operaci očí podstoupí každý rok několik tisíc Čechů. Dopřát si komfort života bez brýlí je díky zimní akci možné za nejvýhodnějších cen na trhu. A co s nepotřebnými brýlemi? Ty mohou pacienti oční kliniky Gemini darovat pro dobročinnou celosvětovou sbírku Lions RECYCLE For Sight.

Jak mlžení brýlí dokáže nepříjemně potrápit, ví každý, kdo je nosí. Především v zimních měsících je to častý jev. Nejčastěji se brýle mlží při přechodu z chladu do tepla. Od dob, kdy do života celé populace vstoupily roušky, jsou orosená skla brýlí čím dál více zmiňovaným důvodem, proč se lidé rozhodují pro odstranění dioptrií laserem. Mnohdy se jedná také o pacienty s nižšími dioptriemi, kteří do této doby o operaci očí nepřemýšleli, ale na diskomfort si nechtějí zvykat. 

Laserovou operaci očí mohou podstoupit pacienti ve věku 18 až 45 let na základě důkladného vyšetření. To je zárukou, že je pacient k zákroku vhodný a je pro něj tedy zcela bezpečný. Samotná operace trvá jen několik málo minut a návrat do běžného života s nižší fyzickou zátěží je pak otázkou několika málo dní. Zvýhodněné ceny platí do 28. února 2022.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky