Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

15.2.2021

Život s brýlemi či čočkami přináší různá úskalí a dokonce i trapné momenty. Snad každý, kdo špatně vidí nějaký takový zažil. O své zážitky se s námi podělili naši fanoušci na Facebooku oční kliniky Gemini. Vybrali jsme ty nejkurióznější, které jistě pobaví.

ZTRACENÉ BRÝLE MEZI ŘÍZKY

“Babička hledala brýle na Vánoce, hledali jsme v zabalených dárcích, v lednici, na záchodě, venku a druhý den se našli v zavřeném pekáči s hotovými řízky. To bylo to nejkurióznější odložení brýlí v naší rodině.”

Týna K.

KDYŽ BRÝLE ULETÍ

“Brýle jsem nosil od desíti let. Teď už je nenosím po laserové operaci obou očí v Gemini. Brýle jsem měl každou chvíli rozbité, ale na jednu ztrátu brýlí nezapomenu. Při jízdě vlakem na učiliště jsme koukali otevřeným oknem, pak jsem se podíval dozadu a už jsem jim mohl jen zamávat. Celý týden bez brýlí to byla paráda. Nic jsem neviděl a všichni se mi smáli.”

Ladislav V.

A BYLO PO ROMANTICE

“Kdysi dávno jsem s přítelem tančila na diskotéce a nevím, jak se to mohlo stát, nicméně jedna má kontaktní čočka se mu přilepila na špičku nosu. Viděla jsem pak jen napůl a bylo po tancování. Teď už jsem po operaci na klinice Gemini, brýle ani čočky už naštěstí nosit nemusím.”

Lenka D.

ZTRACENÁ NA PLÁŽI

“Jako “brýlovec” jsem se vydala na Kanárské ostrovy, kde mě uchvátilo surfování. Než jsem si domluvila první hodinu s instruktorem, vzala jsem nedočkavě jedno z prken a neznaje tento sport, vrhla jsem se do vln „si to osahat“. Stačila jedna vlna, která mě neomylně smetla. Já po několika kotrmelcích bez představy, kde je nahoře a kde je dole, asi hodinu bloudila slepá po pláži a hledala svůj ručník. Brýle jsem nikdy nenašla a po návratu do ČR jsem se objednala na operaci.”

          Kateřina P.

Užívejte si života bez brýlí a čoček a dejte sbohem trapným okamžikům. Na oční klinice Gemini vám pomůžeme vidět lépe v každém věku.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky