Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

30.5.2023

Lékařská praxe Gemini ve Vídni se nedávno přestěhovala do nově zrekonstruovaných větších prostor. Právě zde podstoupila operaci i známá rakouská influencerka Lisa, která se podělila o to, jak jí zákrok změnil život.

Rakouští pacienti mohou na vídeňském pracovišti podstoupit refrakční či estetické zákroky. Právě laserovou operaci očí, kvůli své krátkozrakosti zde podstoupila i influencerka a vysokoškolská pedagožka Lisa Thoma. Operace očí změnila Lise její každodenní život. Po měsíci od operace si již ani nevzpomene, že někdy brýle nebo kontaktní čočky nosila.

Její dioptrie ji omezovaly při běžných aktivitách, bez ohledu na to, zda trávila dovolenou na exotických plážích nebo se věnovala svým oblíbeným sportům.

Den operace jí přinesl smíšené pocity. Strach z neznámého a také zákroku samotného. Nicméně, zároveň se těšila na velké změny, které tento zákrok přinese. Jak Lisa říká: „Je to den, který způsobí změnu vašeho celého života.“

Jakmile vstoupila na operační sál, všechny obavy postupně opadly. Přivítal ji skvělý tým zdravotnického personálu, který se o ni perfektně postaral. Překvapením pro Lisu byla zejména rychlost samotné operace, “Tvrdí se, že zákrok trvá jen několik sekund, a skutečně je to tak! Až vás to překvapí! Ta rychlost zákroku mě naprosto fascinovala.”

Její život se natolik zjednodušil, že si již naplánovala dovolenou, aby se mohla co nejdříve vrhnout na pláž a užít si slunce bez jakýchkoliv omezení. 

Lisa teď ke změně vybízí i všechny ostatní, kteří váhají podstoupit podobný zákrok slovy:

 „Jsem chodícím důkazem. Určitě neváhejte, změní se vám život“. 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky