Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

30.9.2022

Laserovou operaci očí podstoupí několik tisíc Čechů každý rok. Díky podzimní akci se lze bez rizika zbavit nízkých i vysokých dioptrií se slevou až 15 tisíc korun. Pacienti mohou do konce listopadu využít nejnižších cen již od 12.500 Kč.

Laserová operace očí je ambulantní zákrok, kterým lze během několika minut odstranit krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus i kombinované vady. Moderní technologie zajišťují maximální komfort, bezpečnost i rychlost operace a stejně tak hojení. Korekce dioptrií laserem je vhodná pro pacienty ve věku od 18 do 45 let. To znamená v období, kdy je ukončený vývoj jedince a současně je zachována vlastnost čočky správně zaostřovat. V pozdějším věku pacienti mohou využít jiných účinných metod očních operací.

V den zákroku pacient stráví na klinice přibližně 2 hodiny. Po důkladných vyšetřeních zraku následuje znecitlivění očí pomocí očních kapek. Operace samotná trvá jen několik málo minut. Zákrok je bezbolestný s minimální zátěží pro organismus. K běžným činnostem je možné se vrátit přibližně za týden. 

Možnost financování na splátky nebo platba zaměstnaneckými benefity je dostupná pro všechny metody i v době trvání podzimní akce na laserové operace

Pro objednání je nutné odeslat online formulář nebo zavolat na infolinku tel. (+420) 577 202 202 a to nejpozději 30. listopadu 2022.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky