Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

22.8.2022

Letní akce na všechny nabízené metody laserové korekce dioptrií se chýlí ke konci. Zvýhodněné ceny zákroků jsou garantovány pacientům, kteří se na vyšetření objednají do 31. srpna 2022. Nepromeškejte šanci zbavit se brýlí či čoček se slevou až 15.000 Kč. 

Gemini má 10 pracovišť a je největší sítí očních klinik v České republice. Každoročně splníme sen o životě bez dioptrií několika tisícům pacientů. Ti se svěřují do rukou těch nejzkušenějších operatérů v čele se světově známým očním chirurgem a zakladatelem kliniky Gemini Pavlem Stodůlkou. Kliniky disponují nejmodernějšími technologiemi. Zakládáme si na individuálním, otevřeném přístupu ke každému. 

Laserová korekce dioptrií je vhodná pro pacienty ve věku 18 až 45 let. Zákrok je rychlý a zcela bezbolestný. Dokáže šetrně odstranit krátkozrakost, dalekozrakost nebo astigmatismus. Pro ty, kteří rádi využívají čas efektivně, je výhodou možnost objednat se na předoperační vyšetření a zákrok v jeden den. Pacient pak stráví na klinice asi 3 hodiny, kdy projde důkladným vyšetřením zraku. Pokud jsou naměřené hodnoty vyhovující, je možné po konzultaci s lékařem podstoupit rovnou i samotný zákrok. Návrat do běžného života trvá v řádu několika dnů. Nejčastěji do týdne je možné vykonávat kancelářskou či fyzicky méně náročnou práci. Do měsíce od operace se pak lze naplno věnovat obvyklým aktivitám a zálibám.

S letní akcí vychází operace očí až o 15.000 Kč levněji. Zvýhodnění platí pro objednané do 31. srpna. Více informací na infolince (+420) 577 202 202.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky