Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

27.4.2017

Stejně jako v loňském roce, i letos se oční klinika Gemini rozhodla podpořit šest nočních závodů Night Trail Run. První běh série Gemini Night Trail Run mají organizátoři již za sebou. V sobotu 22. 4. v půl deváté večer odstartoval pětikilometrový závod městem. O vysoké úrovni závodu svědčí čas Tomáše Navrátila, vítěze hlavní kategorie, který pět kilometrů zdolal za úctyhodných 16 minut a 5 sekund. A také účast triatlonisty Petra Vabrouška, který se do povědomí širší veřejnosti dostal letos v únoru, kdy zaběhl sedm maratonů za sedm dní na sedmi kontinentech.

V běhu, kde je zlínská oční klinika generálním partnerem, však nejde pouze o výkony. Motem závodu je „Je jedno, jak rychle běžíš. Je jedno, co máš na sobě. Důležité je, že běžíš…“. Každému hlavnímu závodu přechází rodinný charitativní běh. Startovné z něj je určeno na podporu potřebných přímo z místa závodu. Na pomoc Adélce, která se narodila se syndromem Phelan Mc Dermid, se v Kroměříži vybralo 6700 korun. Vada malé holčičky způsobuje svalovou slabost, která ji limituje ve fyzickém vývoji.

Pokud se vám tato myšlenka líbí, přihlaste se na jeden z následujících Gemini Night Trail Run běhů. Za měsíc v Rožnově pod Radhoštěm bude pro závodníky připravena trať dlouhá 7,5 km, součástí programu bude rodinný charitativní běh pro Davida a oční klinika Gemini bude na místě měřit zdarma zrak.

[nggallery id=111]

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky