Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

27.8.2019

Reprezentantka v jízdě na divoké vodě a držitelka mnoha ocenění za design Linda Vránová žije aktivní život. „Když jsem se dozvěděla o tom, že existuje tady ta možnost, tak jsem do toho šla,“ říká o laserové operaci očí.

„Oční vada mi vadila skoro při všem,“ vzpomíná mladá aktivní žena, která vzhledem ke své činorodosti většinou nosila kontaktní čočky. „Žiju docela aktivní život, mám ráda sport a hodně cestuju. Nosit brýle bylo nepohodlný,“ objasnila. „Předtím, než jsem začala dělat design, tak jsem jezdila na divoké vodě, reprezentovala jsem Českou republiku, takže tam byla jediná možnost nosit čočky. A tam, když se pod čočku dostala kapka vody, tak člověk mohl udělat chybu, která mu ztratila celý závod. Tam rozhodovaly setiny. Takže jsem vždycky snila o tom, že bych se tady té vady zbavila.“

Výběr oční kliniky nebyl náhodný. „Když jsem se začala ptát přátel, očních lékařů, na nějaké doporučení, tak my všichni doporučili oční kliniku Gemini ve Zlíně,“ vysvětlila, proč si svůj sen splnila právě na zlínské oční klinice. I když věděla, že bude všechno v pořádku, strach z operace očí měla. „Byla jsem nervózní, jak to všechno bude probíhat,“ přiznala v rozhovoru po operaci. „Personál, všichni byli hrozně příjemní a samotný ten zákrok proběhl hrozně rychle. Pan primář byl moc fajn, celou dobu jsme si povídali. Určitě bych to doporučila“, uzavřela náš rozhovor.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky