Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

11.3.2022

Jaro přináší mnoho krásných zážitků. Vychutnat si je bez brýlí či čoček je nyní na dosah. Díky jarní akci na laserové odstranění dioptrií ušetříte až 15 tisíc korun. Vyšetření a záruka jsou navíc v ceně operace. Svěřte se do rukou odborníků z oční kliniky Gemini, která byla spotřebiteli zvolena již počtvrté Nejdůvěryhodnější oční klinikou v Česku.

Desítky tisíc českých i zahraničních pacientů oční kliniky Gemini si jaro užívají již bez brýlí a čoček. Svým klientům klinika nabízí nejen nejmodernější technologie a vybavení, ale také prvotřídní úroveň služeb. Díky mimořádné akci na laserové operace metodami LASIK a ReLEx SMILE je možné se zbavit dioptrií a ušetřit přitom až 15 tisíc korun. Cena operace začíná již od 12,5 tisíce korun za jedno oko.

Kdo je vhodný kandidát na laserovou operaci očí

Operace očí laserem je vhodná pro pacienty ideálně ve věku od 18 ideálně do 40 let. Maximální horní věková hranice je 45 let. V pozdějším věku lékař doporučí jiné metody pro  bezpečné odstranění dioptrií. Nejčastěji operovanou oční vadou je dalekozrakost. Poradí si však i s krátkozrakostí, astigmatismem nebo kombinovanými vadami zraku.

Laserová korekce dokáže odstranit jak velmi nízké, tak i vysoké dioptrie. Je bezbolestná, trvá jen několik málo minut a v porovnání s jinými chirurgickými zákroky se pacient vrací do běžného života velmi rychle. Ustálení vidění pak trvá i déle než týden, v některých případech v horizontu dnů. Samotný zákrok předchází podrobné vyšetření zraku. Z naměřených výsledků lékař doporučí nejvhodnější metodu. V případě uskutečnění zákroku je vyšetření zraku v ceně operace. Díky nejmodernějšímu vybavení klinik je také možné podstoupit zákrok i vyšetření v jeden den. 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky