Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

Hana Krbcová

Bez brýlí v jakémkoli věku

Vážený pane primáři,

před časem jsem na vaší klinice získala nový pohled na svět. Operoval jste mne Vy osobně. Počkala jsem nějakou dobu, abych vše správně a s odstupem vyhodnotila a nyní je čas poděkovat a podělit se o své postřehy.

Odvedl jste skvělou práci, moc děkuji. Viděla jsem velmi dobře již od prvního dne a nyní, když už si hlava na nové oči zvykla, je to ještě lepší. Vybrané čočky přesně splňují mé požadavky. Při turistice, při práci na počítači i v kuchyni vidím velmi dobře. Bonusem navíc je čtení bez brýlí. S tím jsem nepočítala a to je nějaký zázrak, který jste dokázal. A navíc mám pocit, že jsem zázrakem omládla. Vidím najednou jako před mnoha lety a hlava si to, pravděpodobně, s věkem spojuje.

Vaše klinika funguje jako skvělé švýcarské hodinky. Po celou dobu, kdy jsme byli v kontaktu, jsem se cítila bezpečně, v centru pozornosti a zájmu Vašich zaměstnanců. To mne zbavilo veškerých obav a strachu. Chování a jednání zaměstnanců mne skutečně zaujalo. Nikdy jsem nepozorovala, že by se zaměstnanci věnovali něčemu jinému, než pacientům. Žádné postávající skupinky, veškerá pozornost soustředěna na klienty. Celý život jsem pracovala v manažerských pozicích a uvědomuji si, že při tak velkém množství zaměstnanců to určitě vyžaduje jejich motivaci a vzdělávání. Samo se to nedostavuje. Za to, jako vaše klientka/pacientka moc děkuji.

Přeji Vám hodně profesních úspěchů a také trošku klidu na osobní život.

Srdečně zdraví, Hana Krbcová.

Nabízené zákroky

Naše kliniky