Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

5.9.2017

Paní Marszałek viděla velmi špatně do dálky. Lékaři na zlínské oční klinice jí naměřili krátkozrakost (-5,75 dioptrie na jednom oku a -4,5 na druhém) a k tomu astigmatismus. Laserovou operací metodou ReLex Smile se zbavila všech těchto problémů.

Na oční kliniku přijela z Polska, dozvěděla se o ní z internetu a od známých, kteří si jezdili léčit oči do Česka a dle svých vlastních slov je moc šťastná, že přišla právě sem. Chválila si jak profesionálně provedený zákrok, tak ochotu zaměstnanců oční kliniky Gemini, kteří vždy pomohli a vysvětlili, co bylo třeba.

Samotná operace proběhla velmi rychle, působení laseru se počítá na sekundy a na sále je pacient jen několik minut. Včetně všech vstupních vyšetření stráví na klinice 2-3 hodiny. Jak takový běžný operační den probíhá, se můžete podívat na videu, které pro vás klinika Gemini připravila.

Metoda ReLEx Smile, kterou lékaři oční kliniky polské pacientce doporučili, je nejnovějším způsobem, jak se zbavit dioptrií. Koriguje se jí krátkozrakost. Řez rohovky je minimální, neodděluje se lamela, tak jako při jiné laserové operaci. Chirurg koriguje dioptrie vyjmutím tkáně, kterou laser oddělí. Jak zákrok probíhá?


Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky