Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

22.9.2023

Studium medicíny je náročné a teoretické znalosti nezbytné, avšak praxe a zkušenosti z první ruky jsou nedocenitelné. Klinika Gemini proto poskytuje studentům lékařských fakult možnost stáže.

Studenti, kteří u nás během letního období stáž absolvovali, si mohli vybrat jakoukoliv z našich klinik po celé České republice. Mladých mediků se tentokrát ujali lékaři z Brna, Liberce i z Prahy. Dva studenti zavítali na kliniku do Vyškova a tři do Zlína.

Během pobytu na klinice mají studenti jedinečnou možnost učit se od odborníků, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oboru oftalmologie. Dívat se pod ruce špičkových operatérů, sledovat každodenní chod celé kliniky a také pozorovat, jakým způsobem personál přistupuje k pacientům. Stáž umožnila studentům propojit nabyté teoretické znalosti s praxí, což je pro studium medicíny velice přínosné. 

Většina mediků ocenila možnost vyzkoušet si práci se štěrbinovou lampou. Na zlínské klinice si dokonce mohli vyzkoušet operaci očí na moderním simulátoru. Díky této interaktivní praxi mohou studenti získat alespoň představu o tom, co taková operace očí obnáší a zda by je tato práce mohla v budoucnu bavit. 

Pod dohledem odborníků na oftalmologii se nabízí také možnost přípravy k atestaci. 

V případě zájmu o neplacenou stáž, kontaktujte naše HR oddělení. Zodpoví vám další případné otázky či pomohou s výběrem některé z klinik Gemini. Stáž lze absolvovat během celého roku, takže výběr termínu záleží na vás. Potkat se s personalisty Gemini a probrat možnosti spolupráce můžete také osobně na podzimních veletrzích. V říjnu a v listopadu zavítají mezi studenty medicíny do Bratislavy, Olomouce, Brna a Prahy. 

Podívejte se na video se studentkou pátého ročníku 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, která na naší klinice stáž minulý měsíc absolvovala:

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky