Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

16.5.2023

Pan Oldřich je již v důchodovém věku. Stále žije velice aktivním životem. Jezdí na výlety, a dokonce lyžuje. Kvůli diabetu chodí pravidelně na kontroly se sítnicí, kde mu lékaři zjistili šedý zákal. 

Poté, co mu ambulantní oční lékař diagnostikoval šedý zákal, se bez váhání rozhodl podstoupit operaci očí. Poté navštívil Gemini oční kliniku, kde mu lékař doporučil čočku, která se řadí do nadstandardního balíčku FOCUS. Čočky jsou vhodné například pro pacienty aktivně pracující na počítači nebo řidiče. Čočky mají mimo jiné i filtr modrého světla a chrání před UV zářením.

Pacient díky těmto čočkám může vidět ostře nejen do dálky, ale i na střední vzdálenost přibližně 60 cm, což v reálném životě představuje obrazovku počítače nebo palubní desku automobilu, navigaci nebo třeba mobilní telefon. Navíc eliminuje tzv. “halo efekt” okolo světelných efektů. Pacientům s touto čočkou po operaci i nadále zůstávají většinou brýle na čtení.

“Kliniku bych doporučil komukoliv, kdo by měl jakýkoliv problém s očima. Byl jsem velmi spokojen s tím, jak se ke mně personál choval a i následné kontroly proběhly ve velmi dobrém duchu,” pochvaluje si péči na klinice pan Oldřich. 

Podívejte se na video, kde pacient Oldřich popisuje své dojmy z operace: 

 

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky